Kosár

Jogi nyilatkozat és felhasználási feltételek

Kérjük, hogy weboldalunk (egeszsegkozpont.fressnapf.hu) használata előtt olvassa el figyelmesen alábbi feltételeinket. A felhasználók e honlap igénybevételével elfogadják és magukra nézve kötelezőnek ismerik el a jelen felhasználási feltételeket. Kérjük, hogy amennyiben ezzel nem ért egyet, ne vegye igénybe a honlap szolgáltatásait.

Az Adatkezelésre és adatvédelemre vonatkozó szabályainkat az Adatkezelési Tájékoztató tartalmazza, melyet itt ismerhet meg a személyes adatok kezelésével érintett.

A honlap tulajdonosa a Fressnapf-Hungária Kft. (1095 Budapest, Lechner Ödön fasor 10/B.)., a továbbiakban: Fressnapf). A Fressnapf a tartalom egészét vagy részeit bármikor, előzetes értesítés nélkül jogosult módosítani, korszerűsíteni vagy visszavonni.

Az „Egészségközpont” elnevezés a vény nélkül kapható állatgyógyászati készítmények Fressnapf-Hungária Kft. általi értékesítését foglalja magában. A szolgáltatás nem tartalmazza a Kedvencek áruházakban történő állatorvosi ellátását!

A honlapon található mindennemű tartalom felhasználási- vagy tulajdonjogával kizárólagosan a Fressnapf rendelkezik. A weboldalon található minden szöveg, ábra, letölthető dokumentum, információ, egyéb jellegű tartalom, tulajdon, szerzői jogi és védjegyoltalom alatt áll, amelyeket a kifejezetten megengedett felhasználás körén kívül kizárólag a Fressnapf előzetes írásbeli hozzájárulásával lehet bármilyen formában felhasználni.

A weboldalon szerepelhet olyan utalás, ugrópont (link) más szolgáltatók által fenntartott oldalakra, ahol a Fressnapf-nak semmilyen befolyása nincs a személyes adatok kezelésével kapcsolatos gyakorlatra és a felhasználás feltételeire. Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy ha ilyen ugrópontokra kattintanak, más szolgáltatók oldalaira kerülnek át. Ezen oldalak a Fressnapf-nak nem állnak és nem is állhatnak ellenőrzése alatt – kivéve a http://www.fressnapf.hu/ oldal –, ezért ezen oldalak használatáért, a vonatkozó használati feltételekért, személyes adatok és személyiségi jogok védelméért a Fressnapf semmiféle felelősséget nem vállal.

A Fressnapf nem felel azon költségekért, károkért, veszteségekért, amelyek a weboldal bármely használatával összefüggésben keletkeznek, ideértve a használatra képtelen állapotot, az üzemzavart, az illetéktelen megváltoztatást, az információ elveszését, módosulását, az információtovábbítás esetleges késedelmét, vonal- vagy rendszerhibát is. Az interneten továbbított üzenetek tartalmához illetéktelen személyek hozzáférhetnek, tartalma módosulhat, vagy elveszhet. Tilos a felhasználó általi bármely, az oldal tartalmával összefüggő módosítás, az oldal tartalmának, vagy annak részének reprodukálása, nyilvános közzététele, előadása, terjesztése, illetve egyéb módon a nyilvánosságot szolgáló vagy kereskedelmi célzattal való felhasználása. Ezen cselekedetek jogszabályokba ütközhetnek.

Törekszünk a Weboldalon megtalálható termékek árainak naprakészen tartására, azonban az árváltoztatás, tévedés és elírás, továbbá az előre nem látható és el nem hárítható készlethiányból, gyártói visszahívásból eredő visszamondás jogát fenntartjuk. Kérjük, hogy vásárlás során a megerősítő e-mailben rögzített adatokat a megerősítés előtt ellenőrizni szíveskedjen, a termékeket a jóváhagyott megrendelés szerint szállítjuk.

Amennyiben a fentiekkel kapcsolatban bármilyen észrevétele van, kérjük, forduljon bizalommal hozzánk a info@fressnapf.hu e-mail címen. Szintén ezen a címen jelezheti a weboldallal kapcsolatos bármely problémát, visszaélést.

Kellemes és hasznos időtöltést kívánunk weboldalunkon!

Fressnapf-Hungária Kft.

Találja meg a legközelebbi üzletünket

Találd meg a legközelebbi üzletünket

Térképes áruházkereső

Térképes áruházkereső

Megnézem →

Szakértőink segítenek

Szakértőink
segítenek

Kérdezd állatorvosainkat!

Kérdezze állatorvosainkat!

Kérdezek →